Abu Garcia

Aktiva resor för våren och sommaren

Känner du också att det börjar krypa i benen, att vardagen börjar bli lite väl grå och att ressuget bara växer och växer? Ofta hör man om människor som längtar sig bort till lata dagar på soldränkta stränder, men vi har lika många som längtar oss bort till fartfyllda och minnesvärda äventyr i exotiska länder. Vad sägs om vandring på Seychellernas paradisöar, ridturer på Kubas landsbygd eller spännande utflykter på Trinidad och Tobago?

 

Vandring och paradisöar på Seychellerna

Aktivresor erbjuder underbara resor till många tropiska destinationer, och inte minst har de flera härliga resor till paradiset vid namn Seychellerna. Man kan till exempel välja mellan en härlig rundresa i Seychellernas skärgård och härliga turer runt Seychellernas paradisöar. Den underbara republiken Seychellerna består av totalt 115 öar och de biologiska rikedomarna är många och anmärkningsvärda. Vandring Seychellerna är ett populärt alternativ, där man i lugn och ro får upptäcka Seychellernas vackra natur. Med en rundresa hinner man uppleva hela landets helhet och varierande mångfald, och med Vandring Seychellerna hinner man även med uppfriskande aktivitet.

 

Kuba från hästryggen eller cykeln

Få länder är lika färgstarka som det alldeles unika landet Kuba. I Kubas huvudstad Havana står gamla koloniala byggnader stolt kvar, om än med flagnande färg. Stadens små gator snirklar sig fram och runt var och vartannat gathörn finner man en karaktäristisk rum shop. Här är salsamusiken aldrig långt bort och befolkningen är trevlig och gästfria likt få andra. Under en Resa till Kuba finns det däremot mer att upptäcka än Havannas färgglada bilar. Hos Aktivresor finner man flera spännande resor under kategorin Resor Kuba – däribland möjligheten att upptäcka Kubas landsbygd från en hästrygg eller cykel.

 

Res till Sydamerika i miniatyr

Resebyrån Aktivresor har onekligen ett stort och brett utbud av spännande resor till en mängd olika exotiska destinationer, och att alla resor innehåller åtminstone aktiva moment sätter definitivt guldkant på upplevelsen. Under kategorin Resa Trinidad finner man populära resor till Trinidad som beskrivs som ett Sydamerika i miniatyr! Kombinera resan till Trinidad och Tobago och njut av alla härliga äventyr som landet bjuder på.

 

Tagged on: ,