Abu Garcia

Klä dig rätt för fisketuren

Klä dig ordentligt för fiskandet

Njut av hela fisket

Fiske är ett magiskt ting som många använder som avkoppling, hobby och fritidsaktivitet. Många kopplar fisketurer med tidiga mornar under den varmaste perioden då landet är som varmast, men fiske är ju faktiskt något som går att utföra under årets alla årstider. Däremot kan förmodligen de flesta som fiskar kan känna igen sig med att vädret till sjöss inte alltid är det snällaste och att det kan vara rejält kyligt många gånger, oavsett vilken månad det handlar om. Vintertiden i Sverige är – precis som alla invånarna i Sverige vet med sig – många gånger så kallt att kylen i hemmet kan kännas värmande. Är man inte utrustad ordentligt kan fisketuren behöva avbrytas eller så får man ta chansningen att åka på en ordentlig förkylning för att eventuellt bli sängliggandes under en veckas tid. Däremot vet alla Sveriges invånare att vädret inte är det varmaste under vintertiden, och kläder anpassade efter väder är ett måste precis som du har hästtäcken på din häst på vintern eller regntäcken till hästen på hösten.

Klä dig ordentligt

Nautiska Magasinet har perfekta kläder för din fisketur, oavsett om det handlar om en svalare eftermiddag under de varmare tiden på året eller under den mest kyliga dagen så fungerar dessa jackor för att skydda och för att fisketuren ska kunna pågå så länge som möjligt. Här finns all utrustning från topp som krävs för att behålla värmen och skydda mot regn och rusk. Säkra din fisketur med en skyddande regnhatt, värmande handskar och vattentåliga stövlar.

 

I mer än 130 år har Nautiska Magasinet samlat erfarenhet och kunskap inom sjölivet vilket har gett att Nautiska Magasinet erbjuder kvalitets varumärken som är utvalda samt anpassade för att optimera och passa för livet på sjön. Här finner du allt som krävs klädmässigt för att få en lyckat fisketur, oavsett väder och luft.

 

Inte nog med detta, så erbjuder faktiskt Nautiska Magasinet litteratur och kunskap för att människor på sjön , oavsett kunskapsnivå och tidigare erfarenhet så finns lärdomar att hämta. Kolla in deras hemsida för allt som rör livet på sjön.

Tagged on: ,